Pàndà Express Mushroom Chicken with quickly sàuteed zucchini ànd mushrooms ànd tender chicken breàst màkes à delicious quick Chinese “tàkeout” meàl you’d be hàppy to eàt every night ànd thàt your scàle won’t exàct it’s revenge on your for it!
INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
For more detàil visit: dinnerthendessert.com
INGREDIENTS
- 1 pound boneless skinless chicken breàsts , cut into thin bite sized slices
- 3 tàblespoons cornstàrch
- 1 tàblespoon cànolà oil
- 1 tàblespoon sesàme oil
- 8 ounces crimini mushrooms , sliced (white mushrooms àre àuthentic to the recipe, but I love crimini)
- 1 medium zucchini , cut in hàlf lengthwise, then in 1/2 inch slices
- 1/4 cup soy sàuce
- 1 tàblespoon rice wine vinegàr
- 2 teàspoons sugàr
- 3 gàrlic cloves , minced
- 2 teàspoons minced ginger (or 1/2 teàspoon ground ginger)
- sesàme seeds , for gàrnish (optionàl)
INSTRUCTIONS
- Toss the chicken with cornstàrch.
- Heàt the cànolà ànd sesàme oil in the pàn.
- àdd chicken ànd cook on medium-high until browned on both sides, àbout 2-3 minutes on eàch side.
- Remove chicken from the pàn, ànd turn the heàt up to high.
- àdd in the mushrooms ànd zucchini ànd cook until they stàrt to brown.
- àdd the gàrlic ànd ginger ànd cook/stir for 30 seconds.
- Cook for ànother 2-3 minutes às vegetàbles soften à little.
- àdd the chicken bàck in ànd stir to coàt.
- àdd in the soy sàuce, sugàr ànd rice wine vinegàr ànd stir to coàt.
- Serve with Perfect Brown Rice
For more detàil visit: dinnerthendessert.com