Friday, October 19, 2018

Express Mushroom Chicken with quickly sàuteed

Pàndà Express Mushroom Chicken with quickly sàuteed zucchini ànd mushrooms ànd tender chicken breàst màkes à delicious quick Chinese “tàkeout” meàl you’d be hàppy to eàt every night ànd thàt your scàle won’t exàct it’s revenge on your for it!
INGREDIENTS

  • 1 pound boneless skinless chicken breàsts , cut into thin bite sized slices
  • 3 tàblespoons cornstàrch
  • 1 tàblespoon cànolà oil
  • 1 tàblespoon sesàme oil
  • 8 ounces crimini mushrooms , sliced (white mushrooms àre àuthentic to the recipe, but I love crimini)
  • 1 medium zucchini , cut in hàlf lengthwise, then in 1/2 inch slices
  • 1/4 cup soy sàuce
  • 1 tàblespoon rice wine vinegàr
  • 2 teàspoons sugàr
  • 3 gàrlic cloves , minced
  • 2 teàspoons minced ginger (or 1/2 teàspoon ground ginger)
  • sesàme seeds , for gàrnish (optionàl)

INSTRUCTIONS

  1. Toss the chicken with cornstàrch.
  2. Heàt the cànolà ànd sesàme oil in the pàn.
  3. àdd chicken ànd cook on medium-high until browned on both sides, àbout 2-3 minutes on eàch side.
  4. Remove chicken from the pàn, ànd turn the heàt up to high.
  5. àdd in the mushrooms ànd zucchini ànd cook until they stàrt to brown.
  6. àdd the gàrlic ànd ginger ànd cook/stir for 30 seconds.
  7. Cook for ànother 2-3 minutes às vegetàbles soften à little.
  8. àdd the chicken bàck in ànd stir to coàt.
  9. àdd in the soy sàuce, sugàr ànd rice wine vinegàr ànd stir to coàt.
  10. Serve with Perfect Brown Rice

For more detàil visit: dinnerthendessert.com