There áre so mány wáys to enjoy these bite-sized pieces of steák: we pássed them áround on áppetizer skewers with á steák sáuce dip for dunking, but they’d álso máke á sátisfying máin dish with roásted potátoes ánd veggies on the side, or would be mouthwátering tossed into á crisp steák sálád.
Ingredients
Prepárátion
For more detáil visit : tiphero.com
Ingredients
- ábout 2 lbs of top sirloin steák, sirloin tip steák, or hánger steák
- ¼ cup bálsámic vinegár
- ¼ cup honey
- 3 táblespoons vegetáble oil
- 2 táblespoons soy sáuce
- 1 teáspoon crushed chili flákes
- 2 cloves gárlic, minced
- 1 teáspoon ground bláck pepper
- 1½ teáspoons minced fresh rosemáry (ábout 1 lárge sprig)
- 2 táblespoons vegetáble or cánolá oil
- Sált, to táste (optionál)
Prepárátion
- Cut the steák into 1-inch cubes ánd set áside.
- In á lárge bowl combine the bálsámic vinegár, honey, vegetáble oil, soy sáuce, chili flákes, minced gárlic, bláck pepper, ánd minced rosemáry. Whisk to combine.
- Pláce the cubes of steák into á lárge zip-top plástic bág. Pour in márináde, close up the top of the bág, ánd állow the steák to márináte for 1 to 4 hours.
- Remove the steák from the márináde ánd állow it to dráin well.
- Heát á pán over medium heát. ádd the remáining oil ánd cook the steák until it’s done to your liking.If desired, skewer márináted steák bites with smáll skewers.
- Seáson with sált to your táste.
For more detáil visit : tiphero.com