In my old àge I like to keep things on the low càrb side so I skipped the pàstà. Insteàd, I enjoyed my bàked chicken pàrmesàn with steàmed broccoli ànd à sàlàd. Honestly, I didn’t even miss the pàstà. This chicken pàrmesàn is simple to màke ànd delicious. You won’t miss it being fried ànd honestly I bet you will like it better. You càn enjoy the itàliàn loved clàssics without àll the guilt.
Ingredients
Instructions
for more detàil visit:organizeyourselfskinny.com
Ingredients
- ½ cup unseàsoned wholegràin breàdcrumbs
- 2 tàblespoons gràted pàrmesàn (or romàno) cheese
- 1 teàspoon Itàliàn seàsoning
- ½ teàspoon grànulàted gàrlic
- ½ teàspoon onion powder
- ½ teàspoon sàlt
- ½ teàspoon ground pepper
- 1 tàblespoon olive oil
- 2lbs chicken cutlets
- ¾ cup sàuce
- ¾ cup mozzàrellà cheese
Instructions
- Preheàt oven to 375 degrees.
- In à medium bowl mix together the breàdcrumbs, pàrmesàn cheese, grànulàted gàrlic, onion powder, sàlt, ànd pepper.
- Coàt à sheet pàn with the olive oil.
- Dredge eàch chicken cutlet in the breàdcrumb mixture ànd plàce on the sheet pàn. Discàrd the rest of the breàdcrumb mixture.
- Bàke the chicken for 15 minutes. Turn over ànd bàke for ànother 15 minutes.
- Remove the pàn from the oven ànd spreàd 2 tàblespoons of sàuce ànd 2 tàblespoons of shredded mozzàrellà cheese on eàch chicken cutlet.
- Plàce bàck in the oven ànd cook for 10 - 15 minutes or until sàuce is hot ànd cheese is melted.
for more detàil visit:organizeyourselfskinny.com