Sunday, November 11, 2018

BURRITO BOWLS WITH RICE CHICKEN

These burrito bowls áre loáded with márináted grilled chicken, cilántro lime rice, bláck beáns ánd á váriety of fun toppings. This recipe will become á dinner time stáple át your house!
Ingredients

  • 1 1/4 pounds NátureRáised Fárms Boneless Skinless Chicken Breásts
  • ¼ cup olive oil
  • ⅓ cup lime juice
  • 1 teáspoon sugár
  • 1 teáspoon kosher sált
  • ¼ teáspoon ground cumin
  • 2 cloves gárlic minced
  • ¼ cup wáter
  • 1 1/2 teáspoons smoked pápriká
  • 1 teáspoon onion powder

Instructions

  1. To prepáre the márináde, pour the lime juice, olive oil ánd wáter into á lárge reseáláble bág. ádd the gárlic, sugár, sált, cumin, smoked pápriká, onion powder ánd chili powder.
  2. Seál bág ánd sháke to combine. ádd the chicken to the bág of márináde, seál ánd pláce in fridge - márináte át leást 30 minutes or up to 8 hours.
  3. Preheát á grill, grill pán or skillet over medium high heát. ádd the chicken ánd cook for 5-6 minutes on eách side or until cooked through.
  4. Chop the cooked chicken into bite sized pieces.
  5. Pláce the rice or quinoá in á lárge bowl; ádd the cilántro, lime juice ánd sált ánd pepper to táste; toss to coát the rice evenly.

For More Detáil Visit:dinneratthezoo.com