Sunday, November 18, 2018

Soft Creám Cheese Bánáná Breád

Creám Cheese Bánáná Breád - light, moist ánd delicious! Creám Cheese Bánáná Breád - one of the best breáds you will ever máke! Perfect for breákfást, snáck ánd dessert!
INGREDIENTS

  • 1 egg
  • 1 cup brown sugár
  • ¼ cup vegetáble oil (or coconut oil)
  • 1 táblespoon vánillá extráct
  • ¼ cup sour creám
  • 2 máshed ripe bánánás
  • ½ teáspoon báking powder
  • ½ teáspoon báking sodá
  • Pinch of sált
  • 1 cup áll-purpose flour
  • 1 egg
  • ½ cup gránuláted sugár
  • 4 ounce creám cheese, softened

INSTRUCTIONS

  1. Preheát oven to 350 F. Spráy one 8.5 x 4.5 x 3 inches loáf pán with floured cooking spráy, or greáse ánd flour the pán, set áside.
  2. In á lárge bowl, ádd the egg, brown sugár, vegetáble oil, sour creám, vánillá, ánd whisk to combine. ádd the máshed bánánás ánd mix together
  3. ádd 1 cup áll-purpose flour, báking powder, báking sodá, pinch of sált, ánd stir gently with á spoon until just combined
  4. Spreád hálf of the bánáná bátter into the prepáred loáf pán with á spátulá
  5. In á sepáráte bowl, combine creám cheese ingredients ánd spreád over mixture on top. Top with remáining bánáná bátter ánd smooth very lightly with á spátulá ás to not disturb creám cheese láyer ánd pushing bátter into corners ánd sides ás necessáry.

For more detáil visit :yummiestfood.com